Hirdetés

Henry Cavill ennek a Marvel hősnek a szerepében szívesen csatlakozna az MCU-hoz

|

Cavill meghallotta a rajongók kívánságát.

Hirdetés

A Warner és a DC ugyan továbbra is mélyen hallgat Henry Cavill Supermanjének jövőjét illetően, a színész a The Hollywood Reporterrel történt friss interjúja során elárulta, hogy részéről továbbra sincsen akadálya annak, hogy valamikor ismét magára öltse a Krypton utolsó fiának jelmezét. Nem meglepő módon a beszélgetés során szóba került a konkurencia ajánlata is, vagyis Cavillnek szegezték a kérdést, hogy amennyiben lehetősége nyílna rá, akkor részéről a Marvel mely ismert, netán ismeretlen hőse lenne az, akinek a szerepére különösebb gondolkodás nélkül szinte azonnal igent mondana.

Hirdetés

Cavill a válaszában úgy fogalmazott, hogy örülne neki, ha a jövőben valóban kapna egy ilyen felkérést a Marveltől, azonban hozzátette, hogy olyan karaktert biztosan nem keltene életre, amit egy színész kollégája a múltban már megformált valamilyen módon. 

"Sosem mondanék igent egy olyan Marvel karakterre, amit már valaki eljátszott előttem, hiszen mindannyian csodálatos munkát végeztek. Mindazonáltal én is használom az internetet és láttam a rengeteg pletykát Britannia Kapitánnyal kapcsolatban, amit nagyszerű móka lenne összehozni egy modernizált verzióban, valahogy úgy, ahogy azt Amerika Kapitánnyal is csinálták. Szóval ez jó kis mulatság lenne, és amúgy is imádok úgy tenni, mintha angol lennék."

Akiknek esetleg nem annyira ismerős Britannia Kapitány, a karaktert 1976-ban Alan Moore és Alan Davis alkották meg, aki aztán a Captain Britain Weekly #1 számában mutatkozott be. A képregényekben a figura a szuperképességeit magától Merlintől, a legendás varázslótól kapja, hogy újdonsült képességei birtokában betartassa Anglia törvényeit. Britannia Kapitány egy alternatív verziója egyébként nemrégiben már tiszteletét tette az MCU-ban, méghozzá a Marvel Studios What If? címre hallgató animációs sorozatában, amiben Peggy Carter öltötte magára a Kapitány jelmezét.

Szerintetek Cavillnek valóban jól állna egy újragondolt, modernebb Britannia Kapitány szerepe? Ha nem, ti milyen Marvel karakterként tudnátok elképzelni? 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.