Hirdetés

Henry Cavill felfedte Az acélember életkorát

|

Egy interjú során Henry Cavill arról beszélt, hogy ebben a filmben Supermant másként közelítik meg az emberek, nem csak úgy mint egy szuperhőst, közben azt is megtudtuk, hogy hány éves Clark Kent.

Hirdetés

Cavill így nyilatkozott: "Ez nem arról szól, hogy hogyan tartja az egyensúlyt a harc és az érzelmei között. Nem lehet ezeket egyszerűen kiegyensúlyozni, mind kettőre szükség van és ez teszi a filmet különbözővé. Itt nem csak az van, hogy Aha, oké. Itt egy szuperhős. Hű nagyon király, ments meg szuperhős. Sokkal inkább Oh, várjunk csak egy kicsit, itt van egy űrlény! Itt van egy űrlény már 33 éve, és meg sem tudjuk sebezni. Nem tudom mit kéne éreznem.  Aztán azt is meg kell kérdezned magadtól, hogy Superman hogyan érez az emberek iránt akik bírálják."

Az acélember június 20-án érkezik a mozikba Zack Snyder rendezésében, főbb szerepekben Henry Cavill, Amy Admas, Michael Shannon, Russel Crowe és Kevin Costner.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.