Hirdetés

Henry Cavill szerint korai még az Igazság Ligája film

|

Nemrégiben megtudtuk, hogy a Warner Bros. már jövőre tető alá akarja hozni Az acélember folytatását, azt követően pedig az Igazság Ligáját. Utóbbit azonban az újdonsült Superman nem tartja valószínűnek.

Hirdetés

"Az Igazság Ligája nagyszerű lesz, ha ügyesen csinálják" -mondta Cavill. "Nem egyszerű ilyet csinálni, hiszen a DC-s szuperhősök szinte istenek a képességeikkel. Úgyhogy ebbe a valósághű világban, amit csináltunk, nehéz lesz elérni, hogy jól működjön, finoman és átgondolva kell ezt kidolgozni. Szóval nem megy olyan gyorsan, legalábbis remélem, hogy nem. Időbe telik új filmeket csinálni és karaktereket bemutatni, majd azokat összehozni így vagy úgy. Biztos, hogy nagyszerű lesz, de távolabb van még ez."

Az acélember egy vadonat új DC Univerzumot indítot el aminek felépítéséhez idő kell. Zack Snyder rendező azt mondta, hogy a második részben teret adnak új szereplők bemutatására is, ezzel gyorsíthatják a folyamatot, ám Christian Bale már nem tér vissza mint Batman és több mint valószínű, hogy Ryan Reynoldsot is lecserélik Zöld lámpás szerepéből, ígyhát ahogyan Cavill is mondta, időbe telik felépíteni a világukat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.