Hirdetés

Henry Cavill szívesen lenne a következő James Bond

|

Hirdetés

Javában tart a Batman Superman ellen sajtókörútja, így a színészeket nem csak a filmről, hanem jövendőbeli terveikről is kérdezgették. A Supermant alakító Henry Cavillnek a The Graham Norton Showban szegezték a kérdést, hogy lenne-e a következő James Bond, amire a színész természetesen így válaszolt.

Jelenleg eléggé elfoglalt vagyok Supermannel, de nyitott vagyok rá és ha engem szeretnének a szerepre, az nagyszerű lenne és szívesen belevágnék.
Mint az köztudott, Cavill annak idején már a Casino Royale idején is esélyes volt a főszerepre, de túl fiatalnak tartották és Daniel Craig kiütötte az utolsó körben, viszont a producerek azt mondták neki, hogy később még visszatérhetnek rá, ha idősebb lesz. Az U.N.C.L.E. embere ilyen téren rengeteget növelt kémes ázsióján és visszahozott valamit Pierce Brosnan és Roger Moore eleganciájából, amit a legtöbben a Craig-érából hiányoltak. Az esélyeit növelheti, hogy Craignek ugyan még van egy filmre szóló szerződése, de nem szívesen térne vissza és nem is biztos, hogy fog, pláne ha a jogok végül a Sonytól mégiscsak átvándorolnak a Warnerhez, ahol Cavill jelenleg ugyebár már bejáratott név. Mindenesetre ha új 007-est avatunk és Henry Cavill a befutó, akkor nem ártana belehúzni, már csak azért is, mert az utóbbi időben fejtetőnél annyira elkezdett Mickey egeresedni, hogy lassan beéri az M szerepében brillírozó Ralph Fiennes-t, hogy az ős-Bond Sean Connery-t ne is említsük. Ti vevőek lennétek Cavillre James Bond szerepében?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.