Hirdetés

Itt az első kép Henry Cavillről a The Witcher-sorozat főszerepében

|

Így fog festeni az élőszereplős Ríviai Geralt.

Hirdetés

A hazánkban zajló forgatási munkálatok kezdete előtt a Netflix megosztotta az első hivatalos képet a The Witcher-sorozat főhősét alakító Henry Cavillről, mint Ríviai Geralt. A nyolcrészes fantasy sorozat Andrzej Sapkowski méltán népszerű könyveiből - és nem a videojátékokból - merít inspirációt, amelyben a sors és a család motívumai kapnak kimagasló szerepet.

Hirdetés

A színész hosszú idő után tér vissza ismét a sorozatok világához, miután a 2010-ben véget ért, szintén történelmi környezetben játszódó Tudorokban Charles Brandon herceget formálta meg. Azóta elsősorban a DC Moziverzum Supermanjeként láthattuk őt három produkcióban is, azonban egy pár hónappal ezelőtti jelentés szerint nagyon úgy néz ki, hogy többé már nem ölti magára a klasszikus vörös köpenyt.

Cavill oldalán feltűnik többek között Freya Allan (Ciri), Anya Chalotra (Yennefer), Jodhi May (Calante királynő), Björn Hlynur Haraldsson (Eis) és Adam Levy (Mousesack), ma pedig a first look mellé vadonatúj szereplőket jelentettek be Eamon Farren (Cahir), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Royce Pierreson (Istredd), Maciej Musiał (Sir Lazlo), Wilson Radjou-Pujalte (Dara) és Anna Shaffer (Triss) személyében. 

A The Witcher valamikor 2019-ben debütál a streamingóriás kínálatában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.