Hirdetés

Henry Cavill továbbra is szívesen alakítaná Supermant

|

"Az a Superman szeretnék lenni, akit a képregényekből megismertünk."

Hirdetés

Nagy a valószínűsége annak, hogy egy színész neve összeforr azzal a karakterrel, akit több filmen/évadon keresztül alakít. Szerencsés esetben a közönség az ilyet jó néven veszi, és a színész körül akár kultusz is kialakulhat egy bizonyos közegben, viszont fennállhat az is, hogy a figura megtestesítője már kevésbé motivált a szerep megformálásában. 

Hirdetés

Henry Cavill - akit jelenleg napjaink Supermanjeként ismernek a legtöbben Az acélember, a Batman Superman ellen vagy Az Igazság Ligája filmekből - erről is beszélt a Collidernek adott interjújában (a beszélgetés a cikk alatt megtekinthető): 

Úgy éreztem, hogy Az acélember egy remek eredettörténet Superman számára. Volt a karakternek lehetősége továbbfejlődni, és azzá válni, akit ma ismerünk. A sötétebb tónusú Batman Superman ellen elsősorban a denevéremberre fókuszált, ezért Superman perspektívája háttérbe szorult, amit én nagyon meg szeretnék mutatni. A Snyder Cut ennél határozottan többet adott a karakterből, de én azt a Supermant szeretném eljátszani, akit a képregényekből ismerünk, bemutatva ezzel a jellemfejlődését és a hőssé válását. Nagyon izgalmas lenne a számomra, mert így lehetőség nyílik arra, hogy több érdekes történetet is megismertessünk a közönséggel. Meg kell találni azokat a kapaszkodókat, amik segítenek abban, hogy megalkothassunk egy olyan mintafigurát, mint Superman, és így könnyen el lehet mélyedni abban, hogy milyen érzés olyannak lenni, mint ő és a kihívásaival is szembesülhetünk. Mennyire nyomja teher a válladat, ha rajtad múlik a világ megmentése? Ez például egy érdekes eszmefuttatás lehetne. 

Azonban amellett, hogy Cavill szuperhősködik, a Vaják c. Netflix-sorozatban is ő alakítja a főszereplő Geraltot, aminek december 17-én jelent meg a második évada. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.