Hirdetés

Herkules képekben

|

Rengeteg új kép érkezett a Dwayne Johnson féle Herkulesből, amelyeken főhősünk leginkább csatázik, vagy morcosan néz... miközben csatázik.

Hirdetés

A Paramount Pictures nagyfelbontású képekkel örvendeztetett meg minket egy héttel Brett Ratner filmjének bemutatása előtt. A Herkules kicsit új szemmel tekint a klasszikus történetre, melyben a félisten zsoldos bandájával hajt végre gyakorlatilag bármit, ha jól megfizetik, egészen addig amíg egyszer arra kérik, hogy képezzen ki egy egész hadseregnyi katonát. A Herkules július 24.-én érkezik a mozikba, főbb szerepekben Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane, Joseph Fiennes, Peter Mullan, Rufus Sewell, Robert Maillet és Irina Shayk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.