Hirdetés

Heroes Reborn - 2 órás premier

|

Hirdetés

Teljesen mindegy, ki mennyire örül a Hősök visszatérésének, a stúdió nagyon bízik a döntésében. A szeptember 24-ei premier bizony egy dupla rész lesz, ami reklámokkkal együtt két órát jelent a tévében. Ennek azonban van áldozata is, a Feketlista 3. évados nyitása, ami így egy hetet csúszik. Ha ez még nem lenne elég, NBC nagyfőnök, Bob Goldblatt elképzelhetőnek tart akár egy második évadot is:

Jelenleg egy 13 részes hatalmas sztori áll előttünk, hogy mit hoz a jövő a Heroes Reborn számára, azt még meglátjuk.
Szerinte a 13 részes formátum jobban illik a sorozathoz:
A világ sokat változott, mióta vége lett a sorozatnak, és szerintem Tim Kring mondaná először, hogy jobb lett volna, ha kevesebb rész van évadonként. Az első évad csak 13 részes volt, és mindenki imádta, aztán ki kellett bővíteni a másodikat 22-re és valami megtört. A Hősök előnyére váltvolna, ha kompaktabb szezonjai lettek volna.
Vajon jó ötlet visszahozni az okkal kaszált sorozatokat a életbe? Még akkor is, ha olyan nevekről van szó, mint a 24, a Szökés, az X-akták és a Hősök? El tudja valaki képzelni, hogy ikonikus sorozatokat rángatnak vissza a képernyőkre, mint a Drót vagy a Battlestar Galactica?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.