Hirdetés

Heroes Reborn - Láttátok már az átvezető webepizódot?

|

Hirdetés

Tavaly röppent fel először a pletyka, hogy Tim Kring és az NBC a 24 mintájára felélesztené a Heroes sorozatot. Most pedig itt vagyunk, már láttunk előzetest, karakterképeket, (rengeteg visszatérővel: Hiro, Noah Bennet, Haiti, Matt Parkman, Mohinder) de még nem igazán lehet tudni, hogy pontosan milyenek is lesznek a körülmények a sorozatban. Claire Bennet csúnyán lógva hagyott minket a 4. évad végén, bár nem nehéz elképzelni, hogy mi történt azóta, hisz az emberi természet nem sokat változott. A Heroes Reborn amúgy is nagy hype-ját mindenképp meg akarták dobni a készítők, ezért adtak ki egy alkalmazást, amikben kis webepizódok formájában lehet megnézni egy átvezetőt. Mivel elég rövidek voltak ezek a videók, most összevágták, és egyben meg lehet tekinteni, így nagyjából egy normális epizódnak felel meg (44 perc). A stílus tök jó, biztos mindenki ismeri a homevideós tálalást, ami abszolút telitalálat, mert ehhez a sztorihoz egyszerűen ez kellett. Gondolom a nagy egészhez igazából nem fontos látni, mert ilyenkor nem csak a rajongóknak készítik, hanem igyekeznek új nézőket is becsábítani, de azért érdekes látni, és tényleg jól sikerült. (Főleg, amikor felcsendül a zene, engem is elkapott a nosztalgia, pedig nem voltam hardcore rajongó.) http://indavideo.hu/video/Heroes_Reborn_-_Dark_Matters_Full_EP?utm_source=flash&utm_medium=watchoninda&utm_campaign=videoplayer A negyedik évad óta az "evók" (angol evolved=fejlett szóból) már nem bujkálnak, ilyen coming out videókban mutatják meg a világnak a képességeiket. Ezt azonban az emberiség nehezen képes feldolgozni, és megint jön a félelem és az utálat, ezért az evóknak regisztrálniuk kell képességeiket, az igazolványukra pedig külön rányomtatják, hogy képességük van. A videó végén természetesen a kihagyhatatlan: "folytatjuk" felirat olvasható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.