Hirdetés

Heroes Reborn – Máris halott az egyik karakter

|

Hirdetés

Amikor az NBC bejelentette, hogy újraéleszti a Hősök című sorozatot, a rajongók azonnal lázas találgatásokba kezdtek: vajon mely szeretett vagy kevésbé szeretett karaktereket láthatják majd viszont az eredeti sorozatból. Azt már tudjuk, hogy Greg Grunberg újra feltűnik a gondolatolvasó Matt Parkman szerepében, csakúgy mint Masi Oka a térben és időben utazó Hiro Nakamuraként, illetve Jack Coleman is újra felteszi a szarukeretes szemüveget Noah Bennet szerepének kedvéért. A Hősök első évadának kulcsmondata, a „Mentsd meg a pom-pom lányt, mentsd meg a világot!” azonban nem valószínű, hogy még egyszer el fog hangzani a sorozatban. Az regenerálódás bizarr és látványos képességével bíró karakter, a Hayden Panettiere által megformált Claire Bennet ugyanis biztosan nem tűnik majd fel a Heroes Reborn-ban. Claire-t tulajdonképpen képtelenség volt megölni. Bármilyen sérülést túlélt: leugrott egy hídról, besétált egy égő házba, felboncolták, ő pedig csak visszahajtogatta a tagjait a helyére, és tovasétált. A legújabb hírek szerint azonban hiába volt Claire tulajdonképpen halhatatlan, a Heroes Reborn sztorijában a karakter hiányát annak halálával fogják magyarázni. A Heroes Reborn első epizódja szeptember 24-én kerül adásba – addig is, a rajongók egy átvezető webepizóddal hangolódhatnak rá az új részekre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.