Hirdetés

Egyetlen ember látta az Egyesült Királyságban Shia LaBeouf új filmjét

|

Nagyon gondolkozunk, hogy mi bukott utoljára ekkorát, de nem jut eszünkbe semmi.

Hirdetés

1 azaz egy ember volt az egész Egyesült Királyságban, aki úgy gondolta, hogy igenis megéri kicsengetni a mozijegy árát Shia LaBeouf új filmjének kedvéért - tegyük hozzá, hogy egyetlen mozi (a Reel Cinema Burnley-ben) mutatta be és ezzel egyidőben digitálisan is megtekinthetővé vált, de ez még így is siralmas eredmény. Ennek köszönhetően a szigetországban összesen hét fontnyi bevételt hozott össze a Man Down a premier napján.

Hirdetés

A médiaanalízissel foglalkozó ComScore közlése nyomán tudta meg a világ ezt a kellemetlen eredményt.  Paul Dergarabedian, a cég egyik vezető munkatársa így kommentálta az esetet:

"Szegény Shia. Ez a nyitás bekerülhet a Guinness-rekordok közé, vagy valami ilyesmi."

A Man Down című háborús film negatív kritikákat kapott a Velencei- és a Torontói Filmfesztiválon is.  Shia LaBeouf mellett a főbb szerepekben Kate Mara, Gary Oldman és Jai Courtney látható. Az USA-ban egy kicsikét "jobb" nyitást produkált egyébként, összesen 454,490 dollárral. A Guardian szerint jövő hónapban már DVD-n és Blu-ray-en is megjelenik, kíváncsiak vagyunk, az mennyit fog hozzátenni a végösszeghez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.