Hirdetés

A hét mesterlövész - Itt az előzetes

|

Hirdetés

A tegnapi képek alapján várható volt, hogy hamarosan befut A hét mesterlövész remake-jének az első előzetese, és a Sony közzé is tett egy másfél perces kis kedvcsinálót Antoine Fuqua westernjéből. Egyelőre egy könnyed mozinak tűnik, de tegyük hozzá, hogy az 1960-as film - ami maga is feldolgozás - sem egy vérbő spagettiwestern. A kérdés, hogy a rendező mennyire megy rá a szórakoztatásra, de azért bízunk benne, hogy a True Detective-ért felelős Nic Pizzolatto azért morális kérdésekkel is bőven megpakolja. Mindenesetre az olyan színészeken, mint Denzel Washington, Ethan Hawke, Chris Pratt, Peter Sarsgaard, Vincent DOnofrio vagy Matt Bomer nem fog múlni a dolog. A hét mesterlövész szeptember 23.-án hozza el ismét a vadnyugatot a vásznakra. Vélemény? https://www.youtube.com/watch?v=2rvY-IXJ5Gg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.