Hirdetés

Heti filmbemutató: A jogász

|

A héten kerül a mozikba az InterCom forgalmazásában Ridley Scott új filmje, A jogász, amiről rengeteg videóval és képanyaggal, valamint érdekes részlettel rendelkezünk.

Hirdetés

Mindenekelőtt felhívjuk a figyelmeteket A jogász nyereményjátékunkra, ne hagyjátok ki! A jogász sztorija szerint egy ügyvéd (Michael Fassbender) megkéri a barátnője (Penélope Cruz) kezét, és úgy érzi, az új életbe csak több pénzzel vághat bele. Elhatározza, hogy két profi bűnöző  (Javier Bardem, Brad Pitt) segítségével 20 millió dollár értékű kokaint visz be Amerikába. Úgy tervezi, a mocskos munka befejeztével nyugodtan visszatérhet a törvénytisztelő polgár hétköznapjaihoz. De nagyon súlyosan téved. A thriller forgatókönyvéért a Nem vénnek való vidék és Az út írója, Cormac McCarthy, míg a rendezésért maga Ridley Scott felel. A jogász kizárólag 2D-ben, feliratosan lesz látható a hazai mozikban november 14-től, a folytatásban pedig megtekinthetitek az előzetest, a filmklipeket, a tv reklámot és a feliratos összeállításokat is, valamint a karakterplakátokat is kaptunk. Jó szórakozást kívánunk hozzá, hamarosan érkezik a mi kritikánk is!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.