Hirdetés

Heti Megan Fox pletykák

|

Elég érdekes dolgok visszhangzik a világháló (ok, ok, a forrás dobta az arcomba) mindenki (kivétel én) kedvencéről, Megan Fox-ról...

Hirdetés

Nem a kedvencem, de most nem feltétlenül kezdem el ócsárolni itt a cikk legelején, az nem az én műfajom (én a cikk közepénél, végefele szeretem:)).

             Süllyesztőbe kerülhet Megan Fox, aki a Transformers-filmeken kívül nem aratott nagy sikert a mozikban, ráadásul most olyan sovány, hogy anorexiásnak tűnik. – Nem tett jót neki, hogy elvállalta az új Armani-kampányt – mondja egy hollywoodi bennfentes. – Extrém diétába fogott, hogy jól mutasson fehérneműben, de nem tudott idejében megállni: most nagyjából olyan az alakja, mint egy nyolcéves kisfiúnak, és ezzel csak bizonyos rajongói körben arathat sikert.

            Alighanem jól döntött Michael Bay rendező, amikor a harmadik Transformers-filmből kirakta Megant, és helyette a modell Rosie Hungtington-Whiteley-t tette meg női főszereplőnek. Az angol szépség nem csupán külsőre dekoratívabb, mint elődje, de állítólag a színészi képességeket illetően is kenterbe veri Megant – bár ezzel talán nem mondtunk sokat. Mindenesetre most arra fogadnak Hollywoodban, hogy Rosie csillaga emelkedőben van, Megan pedig irányt vett a süllyesztő felé.

Ez magától az Orákulum-tól jött (köszönjük UIP), szóval meghazudtolni nem szeretném.

Nekem az egyetlen kézzelfogható problémám (bár a Jonah Hex-et nem láttam) az, hogy egyetlen konkrétan jó filmre sem emlékszem tőle (a Transformers az annyira nem jött be, bár most ahhoz kapcsolódik a cikk) és ezen az imdb lista sem segít semmit, de ha ez vigasztal valakit, Rosie-Huntington Whiteley-nek filmje sincsen.

Bár számomra kissé lényegtelen az egész, biztos befogok ülni a Transformers-re, de nem valószínű hogy belémvésődik kedvencként.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.