Hirdetés

Heti mozikínálat - Álomháború, A sas, Ébredj velünk

|

Rég volt, tán igaz sem volt, mikor heti rendszerességgel értesítettünk titeket arról, hogy mire érdemes félretenni, hogy legyen elég időtök a barátot/barátnőt rádumálni egy menetre...

Hirdetés

Március 24. / Álomháború - Zack Snyder fantáziája nem ismer határt: spártaiak, szuperhősök és baglyok után falatnyi ruhában, álomvilágban harcoló szexi csajszikat állít szembe sárkányokkal, szamurájokkal... Babydoll vezetésével és az elme segítségével minden túlélhető, a szabadság elérhető... Erről valószínűleg premier kritikában számolunk be.

Március 24. / A sas - Időszámításunk előtt 140-ben járunk. Róma legendás Kilencedik légiójának Flavius Aquila-va együtt nyoma veszett, de fia, Marcus (Channing Tatum) nem adja fel apja megtalálásának reményét, s mikor esély nyílik rá, a nyom után ered... Külföldön közepes értékeléseket kapott, talán itthon többre értékeljük majd.

Március 24. / Ébredj velünk - Egyenesen január végéről tolták át tavaszra Harrison Ford és Rachel McAdams vígjátékát, melyben megtapasztalhatjuk, hogy ha az élet minden téren bottal is ver minket, a holnap mindig jobbat hoz. Talán ha nem lesz más írnivaló, esélyt kapnak ők is...

A következő héten várható megjelenések: Sorsügynökség (márc. 31)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.