Hirdetés

Heti mozikínálat - Forráskód, Élve eltemetve, Rio

|

Ritka minőségi hétnek nézünk elébe első blikkre, mindhárom filmre az átlagosnál jobban is kíváncsiak vagyunk így sűrű kritikai időszaknak nézünk elébe, tartsatok velünk!

Hirdetés

Április 21. / Forráskód - A történet szerint Colter Stevens kapitány részt vesz a kormány egy titkos programjában, aminek köszönhetően más emberek személyazonosságát öltheti magára, mégpedig az alany utolsó 8 percét élheti újra. Ennyi idő áll a rendelkezésére, hogy megakadályozzon egy katasztrófát, amihez újra és újra vissza kell utaznia az időben. De nem csak a bombával, hanem bizony érzelmeivel is szembe kell, hogy nézzen... Ez bizony premierben nézős lesz, hasonló kritikával!

Április 21. / Élve eltemetve - Paul Conroy (Ryan Reynolds) rémálmából ébred, és azt képzeli, hogy egy koporsóban van. A kétségbeesett férfi mellett egy mobil és egy még használható öngyújtó fekszik szótlanul. Vajon hogyan került a föld alá egy koporsóba? Ki tehet róla, miért? Az oxigén rohamosan fogy, az öngyújtó sem bírja a végtelenségig szuflával, és a mobil akkumulátora is egyre gyorsabb iramban merül. Ha pedig az megadja magát, nem marad több kapcsolata a külvilággal. Mit tesz Paul? Lance gondoskodik róla, hogy méltó kritikát kapjon!

Április 21. / Rio - A Rio középpontjában egy állatpár áll, akiket megpróbálnak szaporítani. Oké, ez talán egy kicsit túlzott leegyszerűsítő, de nincs mit tenni, nehéz az élet ha kihalás fenyeget. Ők egy pár ritka papagájnak számítanak, éppen ezért a szerelmi légyottot megzavarva elrabolják őket. A papagájpár eredeti szinkronhangját Anne Hathaway és Jesse Eisenberg szolgáltatja majd, mellettük feltűnnek még olyan nevek, mint Neil Patrick Harris, Tracy Morgan, Jamie Foxx vagy épp will.i.am. Egyk új kritikusunk debütáló munkájával találkozhattok a Rio személyében, ha minden összejön!

A következő héten várható megjelenések: Thor (ápr. 28), Chloe (ápr. 28), A lány és a farkas (ápr. 28)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.