Hirdetés

Heti mozikínálat - Hanna, Mr. Popper pingvinjei

|

A hét folyamán megtapasztalhatjuk milyen az, ha egy ártatlannak tűnő lányból előtör a "vadállat" (mondjuk én ezt naponta tapasztalom), vagy ha a röpképtelen kis állatok a postán érkeznek.

Hirdetés

Június 23. Hanna - Gyilkos természet / Hanna (Saoirse Ronan) egyszerű kamaszlánynak látszik. De olyan erős, gyors, ravasz és kitartó, mint egy profi zsoldos katona. Apja, a CIA egykori ügynöke (Eric Bana) az északi sarkkörön túl, Finnország néptelen tundráin nevelte fel, és egyetlen célja volt vele: tökéletes gyilkológéppé akarta formálni a lányát. Amikor a férfi úgy érzi, hogy Hanna legyőzhetetlen, visszaküldi a civilizált világba, és egy feladatot bíz rá..

Június 23. Mr. Popper pingvinjei / Tom Popper (Jim Carrey) sikeres üzletember. Nem hiányzik belőle a jó szándék, de nincs ideje használni. Képes szeretni, csak régóta nem próbálta: értekezletek, határidők, bevételi kimutatások, üzleti sikerek és diadalok szédületében él évek óta, a családját viszont elhanyagolja. Egy nap az ügyvédje különös eseményről értesíti: örökölt egy pingvint – akit egy véletlen félreértés következtében még öt társa követ. És Popper úr élete attól kezdve átalakul.

A következő héten várható megjelenések: Transformers 3. (jún. 29), Larry Crowne (jún. 30)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.