Hirdetés

Heti mozikínálat - Hopp, Sikoly 4, Ismeretlen férfi

|

Liam Neeson az Elrabolva után ismét bebizonyítja, hogy a puszta játékával képes minket átrepíteni két órás játékidőn, s ehhez meg sem kell túlzottan erőltetnie magát!

Hirdetés

Április 14. / Hopp - A sztori szerint Fred (James Marsden) véletlenül balesetet okoz a húsvéti nyuszinak, amitől az eszméletlen lesz és otthonában ápolgatja a kis jószágot, mialatt átértékelődik benne minden. Nem túl ütős de szórakoztató családi film húsvét előtt két héttel!

Április 14. / Sikoly 4 - Ismét a jól ismert maszk mögé bújik a gyilkos, hogy leszámoljon temérdek emberrel. A filmhez remek szereplőgárda is összeállt, köztük olyan parádés nevekkel, mint Neve Campbell, David Arquette, Courteney Cox Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere, csak hogy néhányat említsünk. Esetleg vállalható lesz, bár mintha kezdene kifulladni a sorozat, nemde?

Április 14. / Ismeretlen férfi - Dr. Martin Harris (Liam Neeson) egy berlini egészségügyi konferenciára tartva autóbalesetet szenved. A kómából felébredve meglepődve tapasztalja, hogy a felesége (January Jones) nem is ismeri fel, és egy másik férfival (Aidan Quinn) éli életét, aki az ő személyazonosságát viseli. A hatóságok is elutasítják a történetét, így egyedül, fáradtan kénytelen folytatni az identitásáért folytatott harcot, amiről azt sem tudja, ki ellen kell vívnia. Egy váratlan szövetséges (Diane Kruger) segítségével kezd fény derülni az ügy mögött húzodó sötét titokra, ám egyre erősebb benne a érzés, hogy az igazság egyáltalán nem fog tetszeni neki… Premier kritika várható belőle Lance kolléga által!

A következő héten várható megjelenések: Rio (ápr. 21), Forráskód (ápr. 21), Élve eltemetve (ápr.21)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.