Hirdetés

Heti mozikínálat - Karib-tenger kalózai 4, Winters Bone

|

Biztos vagyok benne, hogy rengetegen várták a negyedik Karib-tenger kalózai rész behajózását, nekik pozitív tónust vesz ezen hét, hiszen Depp-ék végre vitorlát bontanak nem csak ismeretlen, de hazai vizeken is!

Hirdetés

Május 19. / Karib-tenger kalózai 4: Ismeretlen vizeken - Amikor Jack Sparrow (Johnny Depp) múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás Ifjúság Forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a hírhedt Feketeszakáll (Ian McShane) hajója, így Jack egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy Angelicától. Szeretnék premier kritikát írni róla, de lehet, hogy csak másnapra marad...

Május 19. / Winters Bone - A 17 éves Ree Dolly (Jennifer Lawrence) komoly bajban van. Drogdíler apja nem jelent meg a bíróságon, és mivel a házukat ajánlotta fel az óvadék fedezetéül, így ha nem kerül elő, akkor Ree és kistestvérei otthon nélkül maradnak. A rendíthetetlen lány így hát fogja magát, és elindul nyomozni az apja után. Az Ozark-hegység vidékén azonban senki sem akar beszélni, főleg ha Ree apjáról van szó. A lány az életét is kockáztatva próbálja összerakni az igazságot a különböző hazugságokból és kitérő válaszokból. Az igazságot, amit lehet jobb lenne nem tudni. Megpróbálok róla a holnapi nap folyamán egy kisebb írást eszközölni a Karib mellett.

A következő heti megjelenések: Másnaposok 2 (máj. 26), Ne engedj el! (máj. 26)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.