Hirdetés

Heti mozikínálat - Másnaposok 2, Ne engedj el!

|

A Farkasfalka visszatér, hogy mosolyt csaljon érettségikben és vizsgaidőszakban meggémberedett arcunkra, majd jön a Ne engedj el, hogy mindezt visszavonja!

Hirdetés

Május 26 / Másnaposok 2 - Vegas meghódítása után egy újabb esküvőre hivatalos a csapat, mégpedig Stu (Ed Helms) szeretné elvenni szíve választottját. A thaiföldi utazás csak egy laza esküvőnek ígérkezik, ám ami Vegasban történt, az mind semmiség ahhoz képest, ami az egzotikus tájon vár a nagy csapatra. A vőlegényen kívül természetesen visszatér még Phil (Bradley Cooper), Alan (Zach Galifiniakis) és Doug (Jastin Bartha) is, valamint a tigris helyét egy majom veszi át. Kell ennél nagyobb őrület? A kritika holnap várható még premier szinten Ghost kolléga tollából...

Május 26 / Ne engedj el! - Ruth, Kathy és Tommy együtt nőttek fel egy elit bentlakásos iskolában, amely a legkiválóbb intézménynek tűnik Angliában, ahol azonban senki nem az, akinek látszik. Vajon mért biztatják őket a kreativitásra, alkotásra és vajon mért nem tarthatnak maguknál tárgyakat? Kathy, Tommy és Ruth felnőtté válásuk közben tanulják meg, hogy mi az igaz barátság és szerelem, miközben meg kell birkózniuk a valósággal és a szeretet erejével… A héten várható a beszámolás róla.

A következő héten megjelenő projektek: Kung Fu Panda 2 (Június 2), X-Men: Az elsők (Június 2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.