Hirdetés

Heti mozikínálat: November 28. - December 4.

|

A hét folyamán beülhetünk egy kellemesnek ígérkező krimire, Johnny Depp alkoholista stílusával próbál megnyerni magának és még Csizmás kandúr is megkapja a maga kalandját.

Hirdetés

December 1. Álcák csapdája / Washingtonban meggyilkolnak egy szenátort, a nyomok pedig egy volt szovjet kémhez vezetnek, aki a Cassius kódnévre hallgat, és akiről úgy tudta mindenki, jó ideje halott már. A gyilkos mielőbbi kézre kerítése érdekében az FBI Ben Geary ügynököt (Topher Grace), a lelkes, fiatal titánt állítja rá az ügyre.

December 1. Csizmás kandúr / Jóval azelőtt, hogy találkozott volna Shrekkel, a legendás Csizmás Kandúr hősies utazásra vállalkozik: összefog az észkombájn Tojás Tóbiással és a dörzsölt Puha Praclival, hogy ellopják a híres aranytojást tojó ludat. Ez aztán a kilenc életre szóló kaland!

December 1. Rumnapló / Paul Kemp (Johnny Depp) alkoholista, zülött újságíróként utazik Puerto Rico-ba, hogy felfedezze az ottani világ szépségeit, de leginkább a potom pénzért kapható rummal kerül szoros barátságba. A háttérben azonban sötétebb erők munkálkodnak, mint azt képzelné.

A következő héten várható megjelenések: Pénzcsináló, Szilveszter éjjel

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.