Hirdetés

Heti mozikínálat - Paul, Férfit látok álmaidban

|

Gyengébb, de legalább nem eseménytelen hét napnak nézünk elébe filmfaló társaim, a vígjátékok és Woody Allen kedvelői egyaránt megtalálják számításukat velünk, a felhozatallal.

Hirdetés

Május 12. / Paul - Egy Paul nevű földönkívüli az elmúlt 60 évben egy titkos katonai bázison mulatta az időt. Az űrutazó fenegyerek ismeretlen okból úgy dönt, hogy elhagyja a létesítményt, és felugrik az első arra tévedő járműre. Ez pedig egy bérelt lakóbusz, melybe két földlakó, Graeme Willy és Clive Collins utazik éppen. Miközben üldözik őket a szövetségi ügynökök, no meg egy véletlenül elrabolt lány felbőszült apja, Graemme és Clive idétlen tervet ötlenek ki, miképp juttassák vissza Pault az anyahajójára... Lelkes kritikus kollégánk (Montana69) a Rio után űrlényekkel is eljátszadozik.

Május 12. / Férfit látok álmaidban - Történetünk helyszíne London. A mindig borongós városhoz olyan szereplő kompániát verbuvált össze W.A. , hogy panaszunk nemigen lehet. Találkozhatunk Naomi Watts-al, Anthony Hopkins-sal, Antonio Banderas-sal, Josh Brolin-nal, Gemma Jones-sal, és a Gettómilliomos című filmben debütált Freida Pinto-val.  A színészek által életre keltett alakok boldogtalanok, elkeseredettek. Életüket hosszú és szürke hétköznapok alkotják, egyedüli kulcs a remény, amely által kilábalhatnak ebből a stádiumból. A hit alkotóelemei egy új kapcsolat, az új munka. Szintén kritika gyanús majd a Paul után valamikor, hasonló szerzővel.

A következő héten várható megjelenések: Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken (máj. 19)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.