Hirdetés

Heti mozikínálat - Thor, A lány és a farkas

|

Asgard megmutatja valóját, Odin, Loki és Thor bemutatkozik és kezdetét veszi egy gőgös isten száműzetése, aki a Földön tanulja meg a kötelező értékrendet. A Thor 2011 egyik legvártabb alkotása most debütál!

Hirdetés

Április 28. / Thor - Thor nagyszabású kalandja kitágítja a Marvel univerzumot a jelenkori Földtől Asgard misztikus birodalmáig. A történet középpontjában a hatalmas Thor áll, az erős, de gőgös harcos, akinek vakmerő tettei miatt újra fellángol egy ősi háború. Ezért Thort száműzik a Földre, ahol emberek közt kell élnie. Amikor világának legveszélyesebb gonosztevője a legsötétebb erőket küldi a Föld ellen, Thor megtudja, mit jelent igazi hősnek lenni. Ha összejön a molekula, akkor premier előtti kritikával adózom Asgard-nak...

Április 28. / A lány és a farkas - Catherine Hardwicke, az Alkonyat rendezője ismét a direktori székben foglal helyet, hogy elhozza nekünk Piroska újragondolt történetét A lány és a farkas címmel. A filmben Amanda Seyfried játssza majd a főszerepet, akinek az oldalán több nagy név is feltűnik. A történet középpontjában egy szerelmi háromszög áll, hiszen Valerie (vagyis Piroska) jegyben jár a falu kovácsának fiával, ám viszonya van a favágóval is. Természetesen a farkas (egészen pontosan vérfarkas) is fel fog tűnni, akitől rettegnek a csendes kis település lakói. A kellő kritikáról Ghost gondoskodik majd!

A következő héten várható megjelenések: Halálos Iramban: Ötödik sebesség (május 5.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.