Hirdetés

Heti mozikínálat - Transformers 3, Larry Crowne

|

Elérkezik az idei év második látványorgiát kínáló giga produkciója, melynek fő karmestere Michael Bay és rezesbandája volt, de ne feledkezzünk meg Tom Hanks visszatéréséről sem!

Hirdetés

Június 29. / Transformers 3 - Shia LaBeouf viszatér Sam Witwicky szerepében a Transformers 3-ban. Amikor a Föld múltjának egy titokzatos eseménye berobban a jelenbe, az olyan nagy háborúval fenyegeti bolygónkat, hogy még az Autobotok sem lesznek képesek megmenteni minket... Szerdán érkezik belőle a premierkritika, tartsatok velünk!

Június 30. / Larry Crowne - Larry Crowne középkorú fickó, akit elbocsájtanak az állásából. Úgy dönt, visszamegy a főiskolára. Meglepő módon hamar sikerült beilleszkedni a nála sokkal fiatalabb diákokból álló közösségbe. Barátságok szövődnek, és Larry-nek van kiszemeltje is, Mercedes Tainot professzornő személyében.

A következő héten várható premierek: Micimackó (júl. 7), Király! (júl. 7)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.