Hirdetés

Heti mozikínálat - X-Men: Az elsők, Kung Fu Panda 2

|

A képregény-adaptációk, az X-Men franchise, a mutánsok, a Kung Fu és a pandák kedvelői is megtalálhatják e héten számításaikat, hiszen két nagyobb blockbuster is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Június 2. / X-Men: Az elsők - A James McAvoy és Michael Fassbender főszereplésével készülő alkotásban megismerkedhetünk a két leghíresebb mutánssal, akik nagyon szoros barátságot ápoltak. Mielőtt felvették az X Professzor és a Magneto nevet, mindketten együtt dolgoztak más képességgel megáldott emberekkel, és megakadályozták a harmadik világháború kitörését. De vajon mi vezetett ahhoz, hogy a legnagyobb ellenségekké váltak? Premier kritikára számíthattok Lance mester tollából.

Június 2. / Kung Fu Panda 2 - A harcos panda kalandjai nem értek véget az első résszel, ugyanis most, hogy valódi harcossá avanzsált Po, meg is kell védenie a kung fut egy hatalmas veszélytől: el akarják pusztítani az ősi harcművészetet. Mégpedig a rosszfiúk egy olyan fegyverrel is rendelkeznek, amely képes meggátolni a kung fut, így a panda kénytelen az ősi ösztöneire hallgatni, hogy megnyerhesse a nem hétköznapi csatát. Szintén premier kritika, ezúttal Monty-tól.

A következő heti megjelenések: A pap (jún. 9), Az igazság ára (jún. 9)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.