Hirdetés

Ekkortól követhetjük majd az HBO GO-n a Hétköznapi vámpírok sorozatot

|

A bolondos vámpírok nemsokára ismét megdolgoztatják a rekeszizmainkat.

Hirdetés

Taika Waititi 2014-es áldokumentumfilmje, a Hétköznapi vámpírok tavaly az FX csatornának hála sorozatformában kelt ismét életre, ami akkora sikernek bizonyult, hogy a fejesek nem is győzték berendelni a széria második évadát. Néhány hét múlva pedig a magyar nézők is belevethetik magukat kelekótya vérszívók szokványosnak kicsit sem nevezhető kalandjaiba, ugyanis az HBO GO áprilisban a sorozat mindkét évadát bemutatja. 

Hirdetés

Az új szereplőkkel, vadonatúj közegben játszódó komédia tízrészes első évada április 2-án, míg annak folytatása, a szintén tíz részt számláló második szezon két héttel később, azaz április 16-án, az amerikai premier után egy nappal veszi kezdetét. A történet ezúttal az Egyesült Államokban, azon belül is a Staten Islanden évszázadok óta élő négy vámpír: Nandor, Laszlo, Nadja, valamint mesterük Afanas báró mindennapjaiba enged majd betekintést a filmben is látott áldokumentarista stílusban. Ha pedig valamilyen túlvilági oknál fogva nem láttátok volna az eredeti filmet, akkor jobban teszitek, ha már most elkezdtek felkészülni a vérszegénynek semmiképp sem nevezhető poénokra, ugyanis a sorozatot szintén az a Taika Waititi valamint Jemaine Clement hozták tető alá, akiknek a fentebb említett 2014-es klasszikus is köszönhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.