Hirdetés

Hiába lett bukta, folytatást kap A végzet ereklyéi - Csontváros

|

A végzet ereklyéi - Csontváros nem csupán a kritikusoknál, a pénztáraknál is harmatgyengén teljesített, a Constantin Film mégis úgy gondolja, hogy érdemes folytatást készíteni.

Hirdetés

A végzet ereklyéi - Csontváros a kritikusok szerint a hanyagolható kategóriát képviseli és a hatvan milliós büdzséből készült mozi épphogy 31-et összetudott szedni hazai földön, és külföldről is csak 49 milliót kapott. Ilyen esetben a stúdiók rendre elkaszálják a tervezett folytatásokat, a Constantin Film azonban úgy tűnik, hogy bevállalós vezetőséggel rendelkezik mivel a hírek szerint elkészül A végzet ereklyéi 2 - Hamuváros (City of Ashes), pedig pár hete még azt hallhattuk Martin Moszkovicz producertől, hogy a kivárásra játszanak. Martin most azt nyilatkozta, hogy a hatalmas rajongóbázis biztatására úgy döntöttek, hogy folytatják a regénysorozat vászonra költöztetését, de alaposan utánajárnak annak, hogy mi sikerült félre a Csontváros esetében és ehhez mérten változtatnak a folytatásban. Ez talán azt jelentheti, hogy végre egy minőségi adaptációt kapunk?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.