Hirdetés

Hiánypótló: önálló játékfigurát kapott a Star Wars modern atyaúristene

|

Eddig nem tudtuk, hogy szükség van rá.

Hirdetés

Vitathatatlan, hogy George Lucason kívül senki sem formálta olyan meghatározóan a Csillagok háborúja univerzumát, mint Dave Filoni, a The Mandalorian producere és rendezője, valamint a Star Wars: A klónok háborúja, a Lázadók és a The Bad Batch animációs sorozatok széles körben elismert megálmodója. A Hasbro a maga módján tiszteleg Filoni előtt, aki az ősszel saját játékfigurát kap.

Hirdetés

A producer természetesen nem civil szerelésben kerülhet a legelszántabb gyűjtők polcaira (habár a jellegzetes cowboy kalap igen látványos lehetett volna), a Hasbro ugyanis a The Mandalorianben megformált karakterét, az Új Köztársaság Trapper Wolf kódnevű, X-szárnyú pilótáját dobja piacra egy exkluzív, limitált kiadású felhozatal részeként. A Star Wars: The Black Series brand részeként a játékfigura nagyon részletes kidolgozást kapott mozgatható végtagokkal, valamint kiegészítőként egy-egy sisakkal és fegyverrel. Trapper Wolf ajánlott fogyasztói ára 29.99 dollár lesz.

Dave Filoni saját figurája mellett egyébként két további exkluzívra is lehet számítani. Az árban legborsosabb szett (104.99 dollár) a Cantina Showdown nevet viseli, és az Egy új remény rövid kocsmai jelenetét veszi alapul, amikor Dr. Evazan és Ponda Baba a lehető legrosszabb emberbe kötöttek bele Obi-Wan Kenobi személyében. Végezetül érkezik egy A Jedi visszatér által inspirált készlet is, amely a Császár tróntermét tartalmazza, értelemszerűen egy önálló Darth Sidious figurával. Ez utóbbi egyébként 31.99 dollár lesz.

Titeket melyik exkluzív hozna lázba gyűjtőként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.