Hirdetés

Hidegrázós előzetest kapott a Beasts of No Nation

|

Hirdetés

A Netflix egy feszültséggel teli előzetest hozott nyilvánosságra Cary Joji Fukunaga (True Detective) új filmjéről, amely a Beasts of No Nation nevet viseli. A film egy fiúról szól, akit elragadnak a családja mellől és besoroznak gerilla harcosnak, amikor kitör a polgárháború egy Dél-afrikai államban. Idris Elba producerkedés mellett a harcosok rettegett parancsnokát is alakítja, ahogy az előzetesben is látható eléggé odateszi magát. A TIFF közeledtével kiadták a hivatalos szinopszist, amelyben ez áll:

Az azonos című, elismert regény adaptációja, a Beasts of No Nation Agu történetét meséli el, akit elragadnak a családja mellől és besoroznak gyerek katonának, hogy harcoljon egy afrikai állam polgárháborújában. Idris Elba uralja a képernyőt a hadúrból parancsnokká vált rettegett vezető szerepében, aki szárnyai alá veszi Agut és megmutatja neki, hogyan működik a háború.
A Beasts of No Nation a velencei filmfesztiválon debütál majd először. A nagyobb mozi üzletláncok bojkottálják a filmet, mert a Netflix a premierrel egy napon készül kiadni a filmet. Érdekes lesz látni milyen kihatással lesz ez a filmre, hiszen a díjazásra esélyesek között tartják számon. Az előzetest itt nézhetitek meg: https://youtu.be/oRsaclO0VbU
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.