Hirdetés

Kiállják-e a hidraulikus prés nyomását Rozsomák adamantium karmai?

|

"Tudományos" kísérlettel fűszerezve érkezett a Logan legfrissebb promója.

Hirdetés

Az X-Men franchise rengeteg különös crossovert megélt már az évek során, de az egyik legváratlanabbnak most jött el az ideje, ugyanis a Fox összefogott a Hydraulic Press Channel néven ismert YouTube csatornával. Szinte biztos, hogy találkoztatok már a finn származású Lauri Vuohensilta videóival, akinek népszerűségének oka egészen egyszerű: dolgokat lapít szét a hidraulikus présével. Most a Marvel univerzum egyik legerősebb fikciós fémét, az adamantiumot tette nyomás alá, a kísérlethez pedig maga Rozsomák is besegített.

Hirdetés

Hogy hogyan teljesítettek a sziklaszilárd karmok a préssel szemben az az alul található videóból kiderül. Arra pedig, hogy Hugh Jackman hogyan fog teljesíteni utolsó nekifutása során Logan szerepében 2017. március 2-án derül fény, amikor James Mangold filmje a mozikba kerül.

A film történetéről egyébként továbbra sem tudunk sokat (és nem is akarunk a premierig), annyi biztos, hogy a cselekmény a jövőben játszódik, ahol szinte minden mutáns eltűnt a Földről. Logan a betegeskedő X-Professzort (Patrick Stewart) ápolja a mexikói határ szélén, a békés időszaknak azonban gyorsan vége lesz, mikor Rozsomák klónja, X-23 feltűnik a színen, nyomában egy rakás üldözővel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.