Hirdetés

Higanyszál még lazább lesz az új X-Menben

|

Hirdetés

Tavaly nem kicsit ütött az X-Men: Az eljövendő múlt napjai. Ha az X-Men: Az elsők jó volt, akkor ez zseniális. Új idővonalat hoztak létre, amiben mindenki feltámadhatott, és ezzel kitörölték az erősen felejthetőre sikerült Az ellenállás végét. Ennek okán Farkas/Rozsomák már annyi mindent megélt, hogy azt nehéz lenne felsorolni. Eddig minden X-Men filmben benne volt Hugh Jackman karaktere és egy biztos, hogy örökre összefort a két név. Még Bryan Singer is azt mondta, hogy Hugh mindig Wolverine marad. Emellett sajnos a "nagyokat" (Patrick Stewart, Ian McKellen, Famke Janssen, James Marsden és Halle Berry) valószínűleg utoljára láthattuk együtt, de helyettük érkezik a fiatalabb generáció: X-Professzor (James McAvoy), Magneto (Michael Fassbender), Bestia (Nicholas Hoult), Mystique (Jennifer Lawrence), Angyal (Ben Hardy), Psylocke (Olivia Munn), Jubilee (Lana Condor), Ciklon (Alexandra Shipp), Árnyék (Kodi Smit-McPhee), Küklopsz (Tye Sheridan), Jean Grey (Sophie Turner) és Higanyszál (Evan Peters), aki egyértelműen az előző rész legkirályabb jelenetéért volt felelős. A montreali forgatáson pár újságíró elkapta és elmondta, milyen lesz Higanyszál jelenléte a folytatásban:

Hát, igen, mindig nehéz felülmúlni az előző nagy dobást. Az animátorok nagyon keményen dolgoztak, hogy létrehozzák ezt a látványvilágot, a végeredmény pedig fantasztikus lett. Idén valami olyasmin dolgozunk, ami jobb és nagyobb lesz, mindeközben megtartva a régi elemeket és újakat hozzáadva. Alig várom, hogy láthassam készen összevágva, és izgatott vagyok, hogy ezt mások is láthassák. Összegezve, a világvégével és Apokalipszis megjelenésével egy hatalmas igazán epikus X-Men filmet kapunk.
Pontosan nem részletezte, hogy mit is jelent a "jobb és nagyobb", de az biztos, hogy Higanyszál az új filmben kicsit több mozgásteret kap, ennek pedig mi csak örülni tudunk. Az X-Men: Apokalipszis csak jövő tavasszal érkezik. A történet 1983-ban fog játszódni 10 évvel az előző rész eseményei után, a csapatnak ezúttal egy erős mutánssal, Apokalipszissel (Oscar Isaac) kell megküzdenie. Aki esetleg elfeljtette az ominózus jelenetet, annak itt van emlékeztetőként: https://www.youtube.com/watch?v=1NnyVc8r2SM
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.