Hirdetés

High Rise Trailer - Tom Hiddleston a tökéletes eladó

|

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes Ben Wheatley filmjéhez, a High Rise-hoz, ami az azonos című könyven alapul J.G. Ballardtól. A történet gyakorlatilag egy erőszakos szatíra a társadalmi osztályok közötti harcról. Egy nagyon furcsa filmről van szó, ami vegyes fogadtatásban részesült a TIFF-en, ennek megfelelően itt egy nem éppen szokványos előzetes hozzá. Tom Hiddleston jó eladóként meggyőz minket, hogy miért kéne beköltöznünk a toronyba, ahol minden van, szinte el sem kell hagynunk azt: https://www.youtube.com/watch?v=XRBeZGYisLg A főszerepben: Tom Hiddleston, aki ennek a csodás épületnek az újdonsült tulaja; Jeremy Irons, a tervező és a gyönyörű tetőtér lakója és Luke Evans furán néz ki. Mellettük még Sienna Miller, Elisabeth Moss és James Purefoy lesz látható, a történet amúgy a 70-es években játszódik. Premier március 18-án Angliában. Itt a poszter is hozzá:

high-rise-promo-poster-jay-shaw-600x556
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.