Hirdetés

Hivatalos: A CW-nél nincs több Szívek doktora

|

Hirdetés

A CW hivatalosan bejelentette, hogy nem kap 5. évadot Rachel Bilson dráma-komédiája, a Szívek doktora. Gyakorlatilag a 4. évad kezdete óta pletykák szólnak a Szívek doktora végéről. Rachel Bilson terhessége miatt amúgy is csak 10 rész készült el és decemberi premiert kapott a sorozat, de rögtön az első naptól kérdéses volt a további folytatás. A nézettség az évad során az 1. évad nézettségének harmadán mozgott, így nem csoda, hogy a szereplők egyre-másra tweeteltek és isntagrammoztak többé-kevésbé elköszönő üzeneteket. Maga a sorozat kreátora, Leila Gerstein is több titokzatos tweetet osztott már meg. Először csak megköszönte a rajongóknak, de később már „az utolsó három részre” utalt. Búcsúzásképp olvassátok el Szívek doktora Twitter/Instagram válogatásunkat.  

And thats a wrap on the #3Amigos. Love these dudes. Proud of these dudes. #TearsWereShed #RealMenCry #HartOfDixie

A photo posted by skittishkid (@skittishkid) on

And the sun sets on #BlueBell. Thanks for an amazing 4 years. #HartOfDixie A photo posted by skittishkid (@skittishkid) on
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.