Hirdetés

Hivatalos: A District 9 rendezője készíti az Alien 5-öt!

|

Hirdetés

Minden azzal kezdődött, hogy a Chappie utómunkálatai alatt a District 9 és az Elysium - Zárt világ rendezője elkészítette az Alien 5-re vonatkozó ötleteit koncepciórajzok képében, amit aztán fellőtt a világhálóra. A felvázolt koncepció rendkívül pozitív visszhangot kapott, majd jött a hír, hogy a 20th Century Fox akár már holnap rábólintana az Alien folytatásra, ha Blomkamp azt szeretné, viszont a rendező még bizonytalan volt, nem szeretett volna franchise-hoz nyúlni. A kételkedésnek azonban vége, Blomkamp Instagramján jelentette be a követőinek, hogy az Alien 5 (a sajtó által használt munkacím) lesz a következő filmje. Mindezt megerősítette többek között a Variety is, amely már finomabban fogalmazott és az Alien 5 helyett azt közölte, hogy a stúdió egy olyan projekt összehozására rántotta be a rendezőt, amely az Alien-univerzumban játszódik. The Wrap értesülései szerint egyébként Ridley Scott továbbra is a Prometheus 2 előkészületeinél tart, tehát az is meg fog valósulni, ráadásul Scott kiveszi a részét Blomkamp filmjéből is, mint producer.

Um... So I think its officially my next film. #alien

A photo posted by Brownsnout (@neillblomkamp) on

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.