Hirdetés

Hivatalos: a Star Trek 4-re visszatér az új trilógia összes főszereplője

|

J.J. Abrams pedig producerként felügyeli a filmet.

Hirdetés

A minap zajlott le a Paramount stúdió befektetőinek szóló rendezvénye, a Paramount's Investors Event, amelyen rengeteg jövőbeli cím képviseltette magát. Ennek megfelelően szó esett a Star Trek-franchiseról is, amivel kapcsolatban jó hírt közölt a stúdió: az új trilógia szereplőivel készül a következő kaland.

Hirdetés

Ezt a Paramount ügyvezetője, Brian Robbins, valamint a producer J.J. Abrams jelentette be, akik bár részleteket nem árultak még el, és a konkrét neveket sem említettek, de minden bizonnyal a visszatérő szereplők között lesz Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldaña és John Cho, akik három filmben szerepeltek: a 2009-es Star Trekben, a 2013-as Sötétségben - Star Trekben és a 2016-os Star Trek: Mindenen túlban.

A stúdió legalább 2018 óta igyekszik újra összehozni a szereplőket, kevés sikerrel. Egy időben úgy tűnt, hogy még Chris Hemsworth is visszatérhet, aki Abrams 2009-es filmjében kapott egy kis szerepet, ám a tárgyalások meghiúsultak. Majd szó volt egy Quentin Tarantino-féle, valamint egy Noah Hawley-féle Star Trekről is, ám ezek sem jutottak tovább a tervezési fázison.

Így jutottunk el a negyedik Star Trekig, amit a WandaVízió rendezője, Matt Shakman rendez, Josh Friedman (Avatar 2) és Cameron Squires (WandaVízió) pedig a forgatókönyvért felelnek majd (pontosabban átírják Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet korábbi változatát). A premier 2023. december 22-én esedékes a mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.