Hirdetés

Hivatalos: bejelentették a Fargo 5. évadát

|

Ez egy igaz történet.

Hirdetés

Majdnem 15 hónappal a 2020. november végén lezárult 4. évad után az FX végre aktivizálta magát. A többszörös Oscar-díjas 1996-os filmet Noah Hawley 2014-ben "folytatta" tovább a televíziók képernyőin, antológia sorozat formájában. Azóta Fargo kisvárosát már több karakter, éra és problémakör lencséjén át is megvizsgálhattuk, most pedig végre hivatalosan is megerősítést nyert, hogy a sorozat visszatér az ötödik évadára is.

Hirdetés

Az első évadban Martin Freeman és Billy Bob Thornton, a másodikban Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Patrick Wilson és Cristin Milioti, a harmadikban Ewan McGregor (2x), Mary Elizabeth Winstead, David Thewlis és Carrie Coon, a negyedikben pedig Chris Rock, Jessie Buckley, Jason Schwartzman és Ben Whishaw szolgáltatták a sztárparádét ebben a fekete humoráról elhíresült, bőr alá kúszó antológiában.

Az ötödik évad kapcsán, egyelőre még sem a premierdátumot, sem pedig a szereplőgárdát nem ismerjük - de az előző 4 évad után valószínűleg érdemes bízni Noah Hawley-ban és csapatában.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.