Hirdetés

Hivatalos: Chris Hemsworth visszatér a Star Trek 4-ben

|

A Star Trek 4 hivatalosan is érkezik, ráadásul Chris Hemsworth is visszatér benne.

Hirdetés

A Paramount nagyon magabiztosnak tűnik a Star Trek: Mindenen túl sikerében, hiszen hivatalosan is bejelentették, hogy készülőben van a negyedik rész, még mielőtt mozikba került volna a harmadik darab a J.J. Abrams által rebootolt franchiseból. Ahogyan arról korábban hírt adtunk, Chris Hemsworth valóban visszatér Kirk kapitány apjaként, ezzel újra előtérbe hozva Chris Pine karakterének bizonyítási vágyát.

Hirdetés

A Star Trek 4 történetét így foglalták össze röviden:

Az epikus csillagközi kaland következő felvonásában, Chris Pine Kirk Kapitányának útja egy olyan emberével kereszteződök, akit sosem volt alkalma megismerni, de amit hátrahagyott, már születésétől kezdve kísértette. Ez az ember a saját apja volt.

Hemsworth bevonásával rengeteg nyer a franchise, hiszen mikor 2009-ben először bújt George Kirk bőrébe még csupán a szárnyait bontogatta, de az elmúlt években több millióan ismerték meg a nevét, köszönhetően annak, hogy ő alakítja Thor-t a Marvel Filems Univerzumban. Ezen kívül viccesebb és drámaibb oldalát is megmutatta már különböző alkotásokban, így új löketet adhat a Star Trek filmeknek, épp mikor kezdene elfáradni a sorozat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.