Hirdetés

Hivatalos előzetest kapott a Netflix Lupin-sorozata

|

Omar Sy lesz a főszereplő, a híres francia tolvaj modern kori megfelelője.

Hirdetés

Omar Sy, a hatalmas sikert és világszinten óriási elismerést kiváltó Életrevalók főszereplője akkora népszerűségnek örvend hazájában, hogy manapság már nincs olyan francia film, amelyben ne alakítana legalább egy mellékszerepet. Legközelebbi nagy dobása a Netflixen lesz látható jövőre, amiben a híres úri tolvaj, Arsene Lupin modern kori megfelelője lesz.

Hirdetés

A szimplán csak Lupin címre keresztelt sorozat korábban már kapott egy rövid kedvcsinálót, most viszont megérkezett a teljes előzetes is, amelyből tisztán látszik, hogy Omar Sy mennyire lubickol ebben a szerepben. Ugyanis Arsene Lupin hellyel-közzel ugyanazt jelenti a franciáknak, mint Sherlock Holmes az angoloknak - annyi kitétellel, hogy utóbbi egy igazi gentleman betörő Maurice Leblanc történetei alapján. Az előzetes alapján izgalmasnak ígérkezik ez a sorozat, és reméljük, a végeredmény sem szomorít majd el minket.

A Lupin 2021. január 8-án érkezik majd Netflixre. Várjátok már? Ti olvastatok bármilyen Arsene Lupin sztorit Maurice Leblanc-től?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.