Hirdetés

Hivatalos: Forgatási fotókon Hailee Steinfeld, mint Kate Bishop

|

Több, mint egy évnyi kételkedés és oda-vissza táncolás után végül lehullt a lepel a Kate Bishopot alakító színésznőről a közelgő Sólyomszem sorozatban.

Hirdetés

A Variety még tavaly ősszel hozta le elsőként, hogy Hailee Steinfeld tárgyal a Marvellel a szerepről, ám később mind a színésznő, mind jó pár másik oldal elkezdte ezt cáfolni. A hivatalos megerősítés hiánya és Steinfeld zsúfolt naptára  (Dickinson) miatt egyre inkább úgy tűnt, hogy végül mégsem az Űrdongó (Bumblebee) és a Tökéletes hang (Pitch Perfect) széria sztárja fogja Clint Barton karakterétől átvenni a staféta...íjat.

Hirdetés

Most azonban a hétfő óta New York utcáin és metróaluljáróiban zajló forgatásra ellátogatott néhány kíváncsi rajongó, akiknek sikerült lencsevégre kapni a színésznőt Jeremy Renner és Lucky, a pizzakutya társaságában. A Sólyomszem a Disney+-ra érkezik a Marvel Filmes Univerzum Negyedik Fázisának részeként és Matt Fraction díjnyertes képregényét dolgozza fel. Forgatási videót és képeket a következő beágyazott tweetekben találhattok:

A Sólyomszemet továbbra is 2021 vége felé tervezik a streaming platformra küldeni, ahol ha minden a terv szerint halad persze, jövőre a VandaVízió, a Sólyom és a tél katonája, a Loki, a Mi lenne, ha? és a Ms. Marvel is fogadhatja az előfizetőket. Az Amazon (She-Hulk) és a Holdlovag (Moon Knight) 2021 elején forog, utóbbi pedig a hírek szerint ráadásul többek között idehaza, Budapesten is.

Forrás: Murphy's Multiverse

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.