Hirdetés

Hivatalos: Jeremy Renner csatlakozott a Spawn reboothoz

|

Magánnyomozóként láthatjuk Rennert a brutálisnak ígérkező képregényfilmben.

Hirdetés

Az új Spawn filmet tető alá hozó Blumhouse Productions és Todd McFarlane bejelentették, hogy megtalálták Twitch Williams nyomozó megformálóját Jeremy Renner személyében. A detektív léptei időről-időre összeakadnak a démoni szuperhős útjával, akit Jamie Foxx alakít a filmben.

Hirdetés

A rebootban többek között az lesz a különleges, hogy a képregényt megalkotó McFarlane fogja írni és rendezni a filmet. Az alkotó így nyilatkozott Renner csatlakozásáról:

"Életem első rendezése alkalmából törekszem arra, hogy a legtehetségesebb emberekkel vegyem magam körül minden fronton. Óriási szerencsém volt Jason Blummal és aztán Jamie Foxxal, de tudtam, hogy a legtöbbett a detektív, Twitch Williams fog szerepelni a filmben. A lehető legerősebb személyt kellett megtalálnunk a feladatra, mert ő lesz a film arca. Ismét elővettem a naív hollywood-i hozzáállásomat és úgy gondoltam, hogy miért is ne kezdhetnénk a legtetején, aztán majd haladunk lefelé. Jeremy volt a legtetején. Hatalmas rajongója vagyok. Ennek a karakternek nem kell testépítőnek vagy címlapra valóan jóképűnek lennie. Olyan embert kerestem, akinél azt érzed mintha már találkoztál volna vele. Olyasvalaki kellett, aki át tudja adni egy átlagember fájdalmát. Láttam már ezt Jeremy-től több filmjében is. Ő szerepelt a listám tetején Jamie-hez hasonlóan."

A produceri szerepet betöltő Jason Blum is dícsérte Renner-t, kiemelve azokat az erényeit, amelyek tökéletessé teszik a szerepre:

"Jeremy az ideális választás Twitch Williams szerepére. Árad belőle az őszinteség, intelligencia és a keményen dolgozó hétköznapi ember karizmája. Ugyanazok a tulajdonságok, amelyek olyan nagyszerűvé teszik Twitch-et."

McFarlane korábban elárulta, hogy a film büdzséje valahol 10 és 12 millió dollár között fog mozogni, meglepően alacsonyan egy képregényfilmhez képest. Ennek ellenére azonban egy sötét és jócskán korhatáros filmet ígér, ami akár még a Deadpoolnál is durvább lehet. A rendező ígéri, hogy nem zárkóznak el teljesen a rajongóktól a forgatás ideje alatt és minden nap igyekeznek mutatni valamit a munkálatokból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.