Hirdetés

Hivatalos: jön a Godzilla vs. King Kong film

|

Hirdetés

Korábban sem volt kétséges, hogy a Warner Bros. és a Legendary Pictures közösen összehozza Godzilla vs. King Kong filmet, de ezt immáron hivatalosan is megerősítették. A kiadók ezzel egy olyan közös, megosztott filmes univerzumot szeretnének létrehozni, mint amilyet a Marvel is, vagyis a két gigászi bestián kívül további szörnyek csatlakozására is van lehetőség (elvégre a Legendary olyan karakterek jogait is birtokolja, mint Rodan, Mothra és King Ghidorah). A Bosszúálló Szörnyek (ezt levédetjük) univerzum első három filmje a 2017-es Kong: Skull Island, a 2018-as Godzilla 2, majd a végkifejlet, a 2020-as Godzilla vs. King Kong lesz. A Kong: Skull Island forgatása jövő héten elkezdődik Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, John Ortiz és Tobey Kebell bevonásával, Jordan Vogt-Roberts rendezésében. Ami a Godzilla 2-t illeti, a forgatókönyvet Max Borenstein írja (ahogy a Kong: Skull Islandét is), a rendezői feladatokat pedig ismét Gareth Edwards látja el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.