Hirdetés

Hivatalos: jön a Kingsman: A titkos szolgálat folytatása

|

Hirdetés

Hatalmas meglepetés volt Matthew Vaughn végletekig laza és mégis stílusos akciófilmje, a Kingsman: A titkos szolgálat, amely nem csupán görbe tükröt állított a kémfilmeknek és először mutatta meg, hogy milyen Colin Firth akciózás közben, de megismertette a világgal a tehetséges Taron Egerton nevét is. A kritikai és bevételi sikert követően többször is pletykálták a folytatást, azonban már hivatalossá vált a dolog. A The Wrap jelentette, hogy a 20th Century Fox zöld utat adott a Kingsman. A titkos szolgálat folytatásának és bár a stúdió még nem erősítette meg, szinte száz százalék, hogy Vaughn is visszatér, ahogyan valószínűleg a főszereplőt alakító Taron Egertont és Mark Strongot is viszont látjuk majd. Vaughn korábban arról beszélt, hogy a következő részben szívesen látná a Kingsman amerikai részlegét, ami újabb lehetőségeket nyitna meg előttük. SPOILER! Csak az olvasson tovább, aki már látta a filmet: mivel az első részben Colin Firth karakterét, Harry Hartot fejbe lövik, ezért sok rajongó aggódik amiatt, hogy a színészt nem láthatjuk újra a folytatásban, azonban Vaughn korábban azt nyilatkozta, hogyha a film elég sikeres lesz, akkor megtalálják a módját, hogy Harry t visszahozzák. A siker megvolt, várjuk a megoldást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.