Hirdetés

Hivatalos: Jön az Arrow/Flash spinoff, a Legends of Tomorrow

|

Hirdetés

A The CW hivatalosan is berendelte az Arrow és Flash sorozatok mellékszálának ígérkező Legends of Tomorrow (szabad fordításban A Holnap Legendái) szériát, amely várhatóan januárban debütál majd a csatornán és már tudjuk a stáblistát, valamint a sztorit is. A közlemény szerint a sorozat hivatalos címe DCs Legends of Tomorrow (mint a Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. esetében) és a következő lesz a történet: Mikor a hősök önmagukban már nem elegendőek, a világnak Legendákra van szüksége. Látva a jövőt, az időutazó Rip Hunter kétségbeesetten próbálja megakadályozni annak bekövetkeztét, ezért összeállít egy csapatot hősökből és bűnözőkből, hogy szembenézzenek egy megállíthatatlan fenyegetéssel, amelyben nem csupán a bolygó forog kockán, hanem maga az idő is. Vajon képes lesz ez a szedett-vedett csapat legyőzni egy olyan halhatatlan fenyegetést, amivel eddig még sosem találkozott? A szereplőgárda a következő: Arthur Darvill (Rip Hunter), Victor Graber (Dr. Martin Stein - Firestorm/The Flash), Brandon Routh (Ray Palmer - Atom/Arrow), Caity Lotz (Black Canary/Arrow), Wentworth Miller (Captain Cold/The Flash), Dominic Purcell (Heat Wave/The Flash) és Ciara Renee (Hawkgirl). A széria producerei Greg Berlanti (Everwood, The Flash, Arrow), Marc Guggenheim (Zöld Lámpás, Arrow), Andrew Kreisberg (A rejtély, Arrow, The Flash) és Sarah Schechter (The Flash, Supergirl, Pán), de egyelőre ez minden, amit tudunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.