Hirdetés

Hivatalos: Joss Whedon írja és rendezi a Bosszúállók 2-őt!

|

Szívünk mélyén mindannyian jól tudtuk, hogy be fog következni ez a pillanat, hiszen a lehengerlő és maximálisan sikeres első rész után a stúdió minden követ megmozgat Whedon meggyőzéséért.

Hirdetés

Az idei Comic-Con rendezvényén még azt nyilatkozta a tehetséges rendező, hogy nem mond a felkérésre rögtön igent, helyette szeretne kicsit vacilálni. A Variety értesülései szerint megtörték a csendet az illetékesek és hivatalosan is bejelentették, hogy Joss Whedon fogja írni és rendezni a Bosszúállók folytatását! Az már csak hab a tortán, hogy a Marvel univerzumban játszódó, ABC csatornának készítendő éőszereplős tv sorozatból is kiveszi a részét, méghozzá alaposan. Várhatóan Whedon és a Marvel az eddigiekhez hasonlóan tovább építik a filmek egybefüggő világát és biztosan számíthatunk a Thor: The Dark World, a Captain America: Winter Soldier, az Ant-Man és a Guardians of the Galaxy mozikban egymásra való utalásokat. Állítólag Whedon erős felügyelet alatt készítette az első részt, de a folytatásban már szabadabb kezet kaphat. A Bosszúállók 2 nem rendelkezik még hivatalos megjelenési dátummal, de sokan azt feltételezik, hogy 2015-ben kerülhet mozikba. Köszönjük Whedon a megkönnyebbülést!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.