Hirdetés

Hivatalos képen a Fekete Párduc!

|

Hirdetés

Egy címlapot már láthattatok a Fekete Párducról, de ott eléggé el volt rejtve, most megérkezett az első hivatalos kép TChalláról, vagyis Chadwick Bosemanról a fekete vibrániumos jelmezben. (Micsoda karmok kérem szépen!)

black-panther-captain-america-civil-war
Mielőtt saját filmet kapna, aminek 2018. február 16-ára van kitűzve a premierje, előtte ő is beszáll a Polgárháborúba. A képregényekben egy kitalált ország, Wakanda vezetője. Az Ultron korában már volt is róla szó, sőt, az egyik ellenfelével is találkozhattunk, ő volt az "üzletember", akinek Ultron véletlenül eltávolította a fél karját. Amellett, hogy képzett harcos, remek stratéga és kiváló tudós, az ő országában található a legtöbb vibránium. (Ebből készült a kapitány pajzsa.) Elméletben a Stark féle csapatot erősíti, de Boseman elejtett pár fontos apróságot a karakteréről:
Egyértelműen nem lesz azonnal a parti lelke. Szerintem így hű maradhat a képregényes karakterhez és a filmekhez is. Soha nem tudhatod igazán melyik oldalon áll. Mindig ott szunnyad a háttérben egy kis aggodalom és titokzatosság. Szóval, szerintem a titokzatosság lesz inkább a sajátossága. Nem arról van szó, hogy ne lenne elbűvölő vagy egy nőfaló meg hasonlók. Van humora, de máshogy, inkább olyan, mint James Bond.
Arról egyáltalán nem beszélt, hogy keveredik bele a konfliktusba, de elhintette, hogy miért:
Egyszerre két irányba is húz, egy részről ott van, hogy miként csinálták régen, másrészről meg hogy kéne zajlania a dolgoknak ebben az új világban. Szerintem van benne talán egy kevés maverick, de közben hű szeretne maradni a tradíciókhoz és fel akar nőni az apjához. Nem az apja örökségét fogjátok látni, hanem a küzdelemet Wakanda népéért.
Az Amerika Kapitány: Polgárbáború május 6-án jelenik meg a mozikban.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.