Hirdetés

Hivatalos: Marc Webb rendezi A csodálatos Pókember 2-őt

|

Bár korábban voltak gondok abból, hogy Marc Webb egy régebbi szerződése miatt filmet kellett volna rendeznie egy másik stúdió számára, ám azóta megoldódott a helyzet és Webb visszatér!

Hirdetés

A Columbia Pictures elnöke, Doug Belgrad hivatalosan is megerősítette, hogy megannyi tárgyalás után Marc Webb hivatalosan is visszatér A csodálatos Pókember folytatására, ahogyan Andrew Garfield jelenlétét is aláírta, így továbbra is ő bújhat Pókember jelmezébe. Az elnök rendkívül boldog az új Pókember film teljesítményével mind kritikai, mind bevételi fronton és Andew Garfield remek választásnak bizonyult Peter parker szerepére. Emma Stone visszatéréséről nem beszélnek az illetékesek, de arról már megindultak a találgatások, hogy ki lehet a Gyík után Parker következő nagy ellenfele. Mi már összeállítottunk egy lehetséges és részletes listát, valószínűleg a készítők a felsoroltak közül fognak válogatni. A csodálatos Pókember 2 2014. május másodikára lett kitűzve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.