Hirdetés

Hivatalos: Margot Robbie benne lesz Tarantino új filmjében

|

Kevéssé hivatalos, tehát még tárgyalás alatt van: egy élő színészlegenda is csatlakozhat a már egyébként is meglehetősen illusztris szereplőgárdához.

Hirdetés

Egy ideje már több-mint-pletykaként ott kering a levegőben, hogy Margot Robbie alakíthatja Quentin Tarantino új filmjében Sharon Tate-et. Ebből a pletykából mostanra megerősített tény lett - a színésznő a Terminal című új filmjének sajtótájékoztatóján "szólta el" magát.

Hirdetés

A Manson-gyilkosságok idején játszódó film, mint tudjuk, egy westernszínész (Leonardo DiCaprio) és annak dublőre (Brad Pitt) hollywoodi ráeszmélését fogja bemutatni, a jelek szerint több, párhuzamosan futó sztorival felvértezve. A DiCaprio játszotta karakter szomszédja például nem lesz más, mint Sharon Tate (akit a Manson- család bestiálisan meggyilkolt), őt fogja megformálni Margot Robbie. Robbie szerepének terjedelméről nem tudunk sokat, feltételezhetjük, hogy nem főszerep lesz, de ismerve Tarantinót és azt, ahogy a mellékszereplőivel bánik, biztosak lehetünk benne, hogy emlékezeteset fog alakítani és nem lesz elhanyagolható a jelenléte. A színésznő az említett sajtótájékoztatón lelkendezve áradozott a direktor munkásságáról és elmondta az újságíróknak, hogy mennyire kíváncsi, miként zajlik egy Tarantino-film forgatása. Robbie egyébként ezzel a szerepével már a második rendezőgéniusszal fog együtt forgatni, hiszen emlékezhetünk, 2013-ban Martin Scorsesével készítette el A Wall Street farkasát. A Once Upon a Time In Hollywood lesz egyúttal a második alkalom, hogy DiCaprióval játszik egy vásznon. 

De ez még nem minden, mert mindeközben a további mellékszereplőkre is olyan színészekkel szemezgetnek, mint a QT-reguláré Michael Madsen, Kurt Russell és Tim Roth, valamint az élő színészlegenda, Burt Reynolds!

Reynolds, aki 1977-ben elkészítette minden idők egyik legszórakoztatóbb filmjét, a Smokey és a banditát, majd több kultikus szerep múlva Paul Thomas Andersonnal a Boogie Nights-ot, most az ex-videótékással írna történelmet. Vagy legalábbis az ex-videótékás írna vele történelmet, hiszen még csak a tárgyalások folynak, de remélhetőleg rábólint a színész. Elvégre a rendező rendkívüli módon ért ahhoz, hogy mára már nagyvásznon kevéssé foglalkoztatott, de hatalmas tehetséggel és karizmával bíró színészekből kihozza a maximumot (lásd: David Carradine, Michael Parks, valamint Robert Forster). Reynolds egyébként George Spahn-t alakítaná, akinek a birtokán annak idején éltek Mansonék. 

A filmet 2019. augusztus 9-én láthatja először a nagyvilág. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.