Hirdetés

Hivatalos: Mark Wahlberg a Transformers 4 főszereplője!

|

Nos, ez nem tartott sokáig. Épp tegnap számoltunk be róla, hogy Michael Bay felkérte Mark Wahlberg-et, hogy fogadja el a Transformers 4 főszerepét, ma pedig érkezett a hír, hogy a színész elfogadta!

Hirdetés

Michael Bay és Mark Wahlberg hivatalosan is megerősítették, hogy utóbbi fogja alakítani a Transformers 4 főszerepét és még egyszer kijelentették, hogy "ezerszázalék tutibiztos cserkészbeccsóra ígygörbüljönmeg a C4", hogy Michael Bay készíti el a negyedik epizódot. A nagy bejelentéshez új logó is dukál, amit a hír fölött láthattok. Bay szerint Walhberg-ben megvan az a tűz és elhivatottság, amivel új életet tudnak lehelni a Transformers franchise-ba és méltó örökséget hagynak maguk után. A Transformers 4 forgatása 2013 tavaszán kezdődik, természetesen a Paramount Picturs égisze alatt készül, a produceri teendőket többek között Steven Spielberg és Lorenzo di Bonaventura látja el. A forgatókönyvet Ehren Kruger (Transformers 1-2-3, A kör 1-2, Grimm) írja, a várható premier 2014. június 27.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.