Hirdetés

Mark Wahlberg visszatér a Transformers 5-ben

|

Hirdetés

Mark Wahlberg, a Transformers: A kihalás kora főszereplője már többször is hangoztatta, hogy várhatóan visszatér az ötödik robotkalandban, ám mióta több változás is történt a franchise életében - például az írószoba átalakulása -, azóta nem kaptunk állapotjelentést arról, hogy végülis ki szerepel majd a Transformers 5-ben. Wahlberg a CinePop-nak adott interjújában most megerősítette, hogy ő biztosan benne lesz a következő Transformers filmben, mint Cade Yeager, aki legutóbb Optimusékkal együtt zúzott. https://www.youtube.com/watch?v=4JmzERFB3ao A Transformers 5 forgatókönyvét Akiva Goldsman helyett jelenleg a Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway készítik Ken Nolan (Sólyom végveszélyben) bevonásával, azonban bármennyire is ezt pletykálják, Michael Bay visszatérését továbbra sem erősítették meg hivatalos úton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.