Hirdetés

Hivatalos: Mass Effect anime készül!

|

A BioWare örömmel jelentette be, hogy a Mass Effect univerzum a könyvek és a harmadik epizód mellett újabb csatornán hódítja meg a rajongói rétegeket - ez az anime lesz!

Hirdetés

Nem csalás nem ámítás a BioWare szerződést kötött a FUNimation és a T.O. Entertainment stúdiókkal a közös és minőségi munka érdekében, hogy jövő nyárra egy ízig-vérig Mass Effect egész estés anime filmet nyújthassanak nekünk. A FUNimation fő foglalkozási ágát úgy tudnánk meghatározni, hogy a Távol-Keleten megjelenő animék első számú amerikai forgalmazója, hozzájuk csapódik még a T.O. Entertainment ami csomó igényes anime sorozatot és filmet tett le az asztalra. A BioWare is kiveszi oroszlánrészét a munkából, de leginkább a játékok executive producere, Caey Hudson dolgozik az ügyön hihetetlenül lelkesen. Érdekességként megemlítem, hogy szintén a fentebbi csapatoktól tőlük a hasonló tulajdonságú Dragon Age anime film is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.